HappyGolfer – Sveriges snabbaste och billigaste golfmedlemskap

Är du en ny golfare som vill ha ditt Golf-ID aktiverat snabbt och till ett bra pris? Då är HappyGolfer det perfekta valet för dig! Med HappyGolfer kan du få ditt Golf-ID aktiverat inom 2 timmar under kontorstid och alltid inom 24 timmar. Men det är inte allt – du får också tillgång till en rad andra förmåner som hjälper dig komma igång med golfen. Du får dessutom en gratisrunda – Allt för bara 389 kr!

Men vad är egentligen ett Golf-ID? Ditt Golf-ID är ditt unika identifikationsnummer i Golfens IT-system, GIT. Det består av nio siffror i formatet ÅÅMMDD-XXX, där de första sex siffrorna är från ditt personnummer och de sista tre siffrorna genereras slumpmässigt av systemet.

Du kommer att använda ditt Golf-ID för olika administrativa uppgifter som rör golfen, till exempel för att boka starttider, registrera spelade rundor och anmäla dig till tävlingar. För att kunna spela på en bana som är ansluten till Svenska Golfförbundet (SGF) behöver du ett aktivt Golf-ID.

Spara tusentals kronor per år med HappyGolfers prisvärda golfmedlemskap

En av de stora fördelarna med HappyGolfer är att det är det billigaste golfmedlemskapet på marknaden. För bara 389 kr per säsong får du tillgång till alla de förmåner som dom har att erbjuda, inklusive snabb aktivering av ditt Golf-ID, försäkring via SGF, tidningen Golfa, 10% rabatt på golfutrustning och mycket mer.

Vanligtvis kan golfmedlemskap kosta tusentals kronor per år, men med HappyGolfer kan du njuta av alla fördelar till ett mycket lägre pris. Detta gör HappyGolfer till det perfekta valet för nya golfare som vill ha tillgång till alla de fördelar som ett medlemskap erbjuder, utan att behöva spendera en förmögenhet.

Få exklusiva erbjudanden och rabatter på golfutrustning med HappyGolfer

Men tillbaka till HappyGolfer. Med deras medlemskap får du inte bara ditt Golf-ID aktiverat snabbt, utan också en rad andra fördelar. Här är några av dem:

  • Svenska Golfförbundets försäkring: Som medlem i HappyGolfer får du försäkring via SGF, vilket ger dig trygghet på banan.
  • Tidningen Golfa: Du får en prenumeration på tidningen Golfa, Sveriges ledande golfmagasin, varje kvartal.
  • Använd ditt friskvårdsbidrag: Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för ditt medlemskap.
  • 10% rabatt på golfutrustning: Du får 10% rabatt på all golfutrustning som köps från deras nya e-handelsbutik.
  • Kostnadsfri första runda på Happy Golfer Stockholm: Du får spela en gratis runda på deras bana Happy Golfer Stockholm.
  • Aimo-krediter: Du får Aimo-krediter värda 100 SEK varje månad. Du kan använda dessa krediter för att betala för ditt medlemskap eller för andra golfrelaterade utgifter.

Och det bästa av allt? Du kan bli medlem i HappyGolfer även om du inte känner till ditt Golf-ID. Dom aktiverar det åt dig inom 2 timmar efter att du har köpt ditt medlemskap, så att du kan börja njuta av alla fördelar direkt.

Få golfmedlemskap på bara 2 timmar

Så om du är en ny golfare som letar efter en enkel och prisvärd lösning för att få ditt Golf-ID och börja spela golf, då är HappyGolfer det perfekta valet för dig. Med deras smidiga medlemskap kan du få ditt Golf-ID aktiverat snabbt och enkelt, och samtidigt få tillgång till en rad andra förmåner som hjälper dig att komma igång med golfen på rätt sätt.

Och om du redan har ett Golf-ID men vill ha en bättre golfupplevelse och mer förmåner, så är HappyGolfer också ett utmärkt alternativ för dig. Med HappyGolfers medlemskap kan du få tillgång till försäkring, tidning, rabatter på golfutrustning och mycket mer, allt till ett pris som passar din budget.

Så varför vänta? Köp ditt HappyGolfer-medlemskap idag och börja njuta av alla fördelar som dom har att erbjuda. Med deras smidiga och prisvärda medlemskap kan du spela golf på ett enkelt och roligt sätt, och samtidigt få tillgång till allt det som gör golf till en av de mest populära sporterna i världen.

Relaterade inlägg

Vad betyder Smash Factor och hur räknas det ut?

Smash Factor är ett mått som används inom golf för att beskriva hur bra ett golfslag har varit. Detta genom att räkna fram hur mycket energi man…

gray steel golf clubs on selective focus photo

Hur långt slår man olika golfklubbor?

Att veta hur långt man slår med olika golfklubbor är en viktig del av spelet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren golfare, kan rätt…

golf ball on green grass field during daytime

Golfuttryck som är bra att känna till

Är du också en av alla dom som ibland hamnar i golfsnack men inte riktigt hänger med vad det snackas om? Eller vill du bara lära dig…

Annons: Superpriser hos Webhallen! Missa inget i fyndhörnan.